Održano tradicionalno druženje Asocijacije žena SDA Tuzla u povodu 8.marta

zlatnik2016000

Održano tradicionalno druženje Asocijacije žena SDA Tuzla u povodu 8.marta

Dijeljenje

Asocijacija žena Gradskog odbora SDA Tuzla na čelu sa predsjednicom Hidajetom Jarčević i ove je godine organizovala tradicionalno osmomartovsko druženje.
Nekoliko stotina žena, članica i simpatizerki SDA, okupile su se u ugodnom ambijentu restorana Zlatnik.
Skup su svojim prisustvom uveličali predsjednik Gradskog odbora SDA Tuzla Sabahudin Imamović kao i jedan broj članova Izvršnog odbora Tuzla te gošće iz Asocijacije žena SDA Živinice.


zlatnik2016020
zlatnik2016033
” Gradski odbor SDA Tuzla je prepoznao ovo dešavanje kao pozitivan aktivizam. Žene su zaista stub ovog društva i trebaju svakoga dana u godini da budu cijenjene i poštovane. Bliže se lokalni izbori i ne smijemo dozvoliti da i ovaj put niti jedna žena ne uđe u Gradsko vijeće. Podržimo ih, one to zaslužuju i ja sam ponosan na našu Asocijaciju žena. Svim ženama u ime Gradskog odbora SDA Tuzla i u svoje lično ime čestitam 8. mart ” – kazao je predsjednik Gradskog odbora SDA Tuzla Sabahudin Imamović.

zlatnik2016002

Predsjednica Asocijacije žena SDA Tuzla se zahvalila svima koji pružaju podršku ovoj aktivnosti.
” Zahvaljujem se našem predsjedniku, zatim predsjedniku Asocijacije mladih SDA Tuzla, rukovodstvu, našim dragim gošćama iz Živinica i svima vama koje ste došle da se i ovaj put lijepo družimo. Ne trebamo zaboraviti ni prethodni saziv Asocijacije žena SDA Tuzla koji je postavio temelje, a mi smo taj rad nastavili na naš način i svakodnevno se pokazuje da smo na pravom putu, da imamo vašu podršku i to nam daje podstrek da nastavimo dalje još bolje i snažnije, da okupljamo žene i da zajednički djelujemo” – kazala je predsjednica AŽ GO SDA Tuzla Hidajeta Jarčević.

Moderator skupa bila je u ime Izvršnog odbora SDA Tuzla i IO AŽ SDA Tuzla Senada Šahović.

Prisutnim članicama je uručeno cvijeće kao znak pažnje od strane rukovodstva Gradskog odbora Stranke.

zlatnik2016025

zlatnik2016094
zlatnik2016080
zlatnik2016107
zlatnik2016088
zlatnik2016156
zlatnik2016129
zlatnik2016157
Služba za odnose s javnošću GO SDA Tuzla