GO SDA Tuzla: Upriličen osmomartovski prijem za članice Asocijacije žena

00000000dddz

GO SDA Tuzla: Upriličen osmomartovski prijem za članice Asocijacije žena

U Gradskom odboru SDA Tuzla danas je upriličen svečani osmomartovski prijem za članice Asocijacije žena. Žene su se okupile da, kao i do sada, obilježe ovaj svoj praznik uz ugodnu atmosferu i druženje.

Domaćini prijema bili su članovi Povjereništva GO SDA Tuzla i vijećnici. Damama je uručeno cvijeće kao simboličan vid pažnje u povodu Međunarodnog dana žena.

U svom kratkom obraćanju, poželjevši svim prisutnim ženama sretan praznik, domaćini su istakli da su žene zaista stub ovog društva te da svakoga dana u godini moraju biti cijenjene i poštovane.

Kolege su im poželjele i da im svaki dan bude njihov, kao što se doživljava upravo 8.mart, te da u jedinstvu i zajedničkim djelovanjem ostvaruju svoje ciljeve. Rečeno je da je Asocijacija žena bitan segment Gradskog odbora te da će uvijek imati punu podršku za svoje aktivnosti koje su planirane Programom rada.

Predsjednica Povjereništva Asocijacije žena SDA GO Tuzla Jasna Hadžiselimović je izrazila zadovoljstvo organizacijom ovog druženja, odzivom članica, ali i inače učešćem žena u svim projektima koje Asocijacija provodi, kazavši da svaki vid aktivizma doprinosi zbližavanju članica, a ovakva neobavezna okupljanja ih čine spremnijima za dalji rad.

Press služba GO SDA Tuzla


DSC 0209 Small

DSC 0205 Small

DSC 0166 Small

DSC 0204 Small

DSC 0164 Small

DSC 0168 Small