Upriličen iftar u MO SDA Slavinovići

iftarslavinovici014

Upriličen iftar u MO SDA Slavinovići

 

iftarslavinovici010
Mjesni ogranak SDA Slavinovići  je u ponedjeljak, 07. avgusta, 2012. godine  organizovao iftar u hotelu „ Tehnograd „ za članove i simpatizere Stranke demokratske akcije te za sve druge drage goste. Iftar su finansirali i dali veliki doprinos u njegovoj organizaciji kandidati SDA za Općinsko vijeće Tuzla prim.mr.sc.dr. Nermina Mehinović, dipl.pravnik Edis Bajić te doc.dr. Isat Skenderović koji je i predsjednik Mjesnog ogranka SDA Slavinovići.

iftarslavinovici001
iftarslavinovici004
Iftaru koji je protekao u izuzetno ugodnoj i prijatnoj atmosferi je prisustvovalo oko stotinu zvanica, što je na radost organizatora premašilo njihova očekivanja.

Radost ramazanskog posta podijelili su skupa kandidati OO SDA Tuzla za Općinsko vijeće, predstavnici političkog, kulturnog života Slavinovića i Tuzle, privrednici, predstavnici vjerskog života, članice Udruženja „ Žene Srebrenice „

iftarslavinovici012
iftarslavinovici006
iftarslavinovici007

Dolazak ovolikog broja ljudi na iftar je predstavio posebno zadovoljstvo organizatorima jer se time ponovo potvrdilo jedinstvo i zajedništvo SDA čime se ova Stranka ponosi i ide naprijed.

Služba za odnose s javnošću OO SDA Tuzla