U GO SDA Tuzla održan prijem u povodu Kurban bajrama

DSC 0000

U GO SDA Tuzla održan prijem u povodu Kurban bajrama

Gradski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla danas je u povodu Kurban bajrama u prostorijama Stranke organizovao bajramski prijem čiji je domaćin bio predsjednik Povjereništva GO SDA Tuzla Doc.dr. Salko Bukvarević.

Kao i proteklog Bajrama i ovaj put su se u sjedištu Stranke sastali članovi, simpatizeri i prijatelji SDA koji su došli zajednički podijeliti radost u bajramskom ozračju.

„Gradski odbor SDA Tuzla već dugi niz godina na ovakav način obilježava Bajram. To je prilika da se u jednoj opuštenoj atmosferi družimo. Ovdje su predsjednice i predsjednici mjesnih ogranaka, članovi Asocijacije mladih, Asocijacije žena i Fatme, aktivisti, kadrovi, članovi Komisija i Savjeta, vijećnici, simpatizeri i naši novi članovi – kazao je predsjednik Povjereništva GO SDA Tuzla Salko Bukvarević koji je u ime GO SDA Tuzla i svoje ime uputio bajramsku čestitku svim muslimanima.

„ Ovo je prilika da se članovi stranke međusobno druže, da bajramuju, kao takođe i simpatizeri i svi oni ljudi koji smatraju da trebaju na taj način ukazati poštovanje „ – kazao je član Povjereništva GO SDA Tuzla Salko Zildžić.

 

„ Zadovoljstvo nam je veliko što na ovaj način možemo da ugostimo naše članove i prijatelje Gradskog odbora SDA Tuzla. Svaki put ovdje imamo i novih članova, što nam je izuzetna čast – kazao je član Povjereništva GO SDA Tuzla Edis Bajić.

Ovo je već tradicionalna aktivnost koju organizuje Gradski odbor Stranke demokratske akcije za sve ljude dobre volje koji žele da skupa podijele bajramsko raspoloženje.


DSC 0092

DSC 0090

DSC 0051

DSC 0004

DSC 0011

DSC 0029

DSC 0070

DSC 0028

DSC 0002

DSC 0034

DSC 0079

DSC 0044

DSC 0085