SDA sa Tuzlacima – Kreirajmo zajedno izborni program Stranke

standsda2008

SDA sa Tuzlacima – Kreirajmo zajedno izborni program Stranke

 

Promotivni štand SDA nastavlja svoj put po tuzlanskim naseljima. Nakon centra grada gdje su u nekoliko navrata kandidat SDA za načelnika Općine Tuzla dr. Adi Rifatbegović i svi kandidati sa liste razgovarali sa građanima i prezentirali Izborni program Stranke, ovaj put to je učinjeno u istočnom dijelu Tuzle, tačnije na području Mjesne zajednice Brčanska Malta.

standsda2007
standsda2001
Tuzlaci su prilazili kandidatima Stranke demokratske akcije, davali im podršku i uzimali promotivni materijal kako bi ga pokazali i drugim članovima svoje porodice, komšijama i prijateljima.

Građani su se interesovali za ono što SDA namjerava poduzeti u naredne četiri godine ukoliko osvoji povjerenje te su postavljali mnoštvo pitanja, davali su sugestije i prijedloge da bi svima zajedno život u Tuzli bio bolji i kvalitetniji.


standsda2015
Dr. Adi Rifatbegović sa svim kandidatima sa liste SDA zalazi u sve mjesne zajednice, dolazi na poziv građana, razgovara sa njima kako bi se što bolje sagledali eventualni problemi sa kojima se građani suočavaju i da bi se kreirao što efikasniji program Stranke za naredni period.

standsda2020
standsda2022
Na listi SDA je dvije trećine novih ljudi, 90 % je visokoobrazovanih, 11 žena, 30 % mladih. Svi oni spremni su da budu produžena ruka građana Tuzle i da rade u njihovom interesu.

Sve što je dobro za građane Tuzle, dobro je i za SDA !

Služba za odnose s javnošću OO SDA Tuzla