Predsjednik GO SDA Tuzla Salko Zildžić upriličio prijem za predstavnike MIZ Tuzla

IMG-a520d1c27c296955edd5b21724eda490-V

Predsjednik GO SDA Tuzla Salko Zildžić upriličio prijem za predstavnike MIZ Tuzla

Predsjednik Gradskog odbora SDA Tuzla prof. Salko Zildžić danas je u prostorijama stranke upriličio prijem za predsjednika Medžlisa Islamske zajednice Tuzla prof.dr. Amira Karića i za glavnog imama MIZ-a Tuzla hfz. Ahmeda efendiju Huskanovića.

Razgovarano je o političkim prilikama u kojima djeluje Stranka demokratske akcije u Tuzli.

Gosti su uputili čestitke predsjedniku Zildžiću na izboru te je istaknuto da je ovo šansa da se politika SDA u Tuzli osvježi, reorganizira, bude još efikasnija u iniciranju rješavanja problema građana na prostoru cijelog Grada Tuzla, otvorena prema svim građanima i istrajna u borbi za slobodnije društvo.

Predsjednik GO SDA Tuzla Salko Zildžić je istakao da je veoma važan svaki vid saradnje, građenje dobrih odnosa i zajednička borba svih kako bi se doprinijelo lokalnoj zajednici i svojoj jedinoj domovini Bosni Hercegovini.

– U tome vidimo nadu u bolje sutra svih građana Tuzle i Bosne i Hercegovine. Svi mi možemo kreirati bolju budućnost ukoliko budemo svjesni naše lične odgovornosti prema društvenoj zajednici i iskoristit ćemo svoje kapacitete na najbolji način kroz zalaganje za bolju poziciju svih građana Tuzle i postizanje pozitivnih promjena u društvu – kazao je predsjednik Zildžić koji se na kraju srdačno zahvalio na ovoj posjeti i čestitkama.

PRESS TIM GO SDA Tuzla