Poziv na razgovor uz kafu svim kandidatima za načelnika Općine Tuzla

adi

Poziv na razgovor uz kafu svim kandidatima za načelnika Općine Tuzla

 

Kandidat SDA za načelnika Općine Tuzla prim.dr. Adi Rifatbegović i Općinski odbor SDA Tuzla pozivaju sve kandidate za načelnika Općine Tuzla na druženje uz kafu na Trgu slobode svakoga dana u 14h, do kraja predizborne kampanje. Cilj je podizanje političke kulture u ovom gradu na viši nivo, za šta smo uvjereni da ćemo zajednički i uspjeti.

 

Na taj način želimo poslati posebnu poruku svim građanima, kako Tuzle tako i šire, da ne treba da se mrzimo zato što pripadamo različitim političkim strankama. One postoje da bi kvalitet isplivao na površinu i da bi našli najbolje rješenje koje je u interesu svih građana. To poštovanje svega onoga što je različito je nešto što je nama urođeno.

Snaga SDA je u tome što znamo da u svakoj stranci ima čestitih ljudi. Naš program pišu građani. Mi smo vaš glas, vaša produžena ruka. Izabrali smo politiku koja je časna i dostojanstvena. U zajedničkom razgovoru sa svim kandidatima za načelnika Općine Tuzla želimo postići razmjenu najboljih ideja za poboljšanje života svih stanovnika Tuzle. Sve što je dobro za građane Tuzle, dobro je i za SDA.

                                                                             OO SDA Tuzla

Kandidat SDA za načelnika Općine Tuzla prim.dr.Adi Rifatbegović