Poziv na druženje uz kafu

novigzaportal007

Poziv na druženje uz kafu

 

Kandidat SDA za načelnika Općine Tuzla prim.dr. Adi Rifatbegović i Općinski odbor SDA Tuzla pozivaju sve nosioce listi političkih partija u Tuzli i nezavisne kandidate na druženje uz kafu na Trgu slobode svakoga dana u 14h, do kraja predizborne kampanje. Cilj je podizanje političke kulture u ovom gradu na viši nivo, za šta smo uvjereni da ćemo zajednički i uspjeti. Takođe pozivamo predsjednike svih Općinskih odbora političkih partija u Tuzli na istovjetno druženje uz kafu u srijedu i četvrtak od 12h na Trgu slobode.

 

Poziv upućujemo i svim političkim partijama i njihovim kandidatima da u petak 05. oktobra od 11h-13h u centru grada zajedno izlože svoje štandove sa promotivnim materijalima kako bi se Tuzlacima predstavila nova politička scena.

Na taj način želimo poslati posebnu poruku svim građanima, kako Tuzle tako i šire, da ne treba da se mrzimo zato što pripadamo različitim političkim strankama. One postoje da bi kvalitet isplivao na površinu i da bi našli najbolje rješenje koje je u interesu svih građana. To poštovanje svega onoga što je različito je nešto što je nama urođeno.

Snaga SDA je u tome što znamo da u svakoj stranci ima čestitih ljudi. Naš program pišu građani. Mi smo vaš glas, vaša produžena ruka. Izabrali smo politiku koja je časna i dostojanstvena. U zajedničkom razgovoru želimo postići razmjenu najboljih ideja za poboljšanje života svih stanovnika Tuzle. Sve što je dobro za građane Tuzle, dobro je i za SDA.

                                                       OO SDA Tuzla

Kandidat SDA za načelnika Općine Tuzla prim.dr.Adi Rifatbegović