Općinski odbor SDA Tuzla iskazao podršku i uputio čestitke Salki Zildžiću i mr. Semiru Fejziću

io2

Općinski odbor SDA Tuzla iskazao podršku i uputio čestitke Salki Zildžiću i mr. Semiru Fejziću

   Izvršni odbor Stranke demokratske akcije Tuzla održao je redovnu sjednicu. Prije početka zasjedanja predsjednik OO SDA Tuzla dr. Salko Bukvarević je u ime Općinskog odbora čestitao Salki Zildžiću i mr. Semiru Fejziću za dosadašnji doprinos razvoju sporta i kulture u našem gradu čime ujedno doprinose i ugledu Stranke, što je ponos svih njenih članova.

Predsjednik je Zildžiću uručio levhu, poklon od našeg sugrađanina i člana SDA, gospodina Saliha Mahmutbegovića. Uz čestitke u ime cijelog Općinskog odbora SDA Tuzla i svih članova SDA Tuzla, istaknut je izuzetan učinak Salke Zildžića u sportu, produkovanju mladih perspektivnih generacija sportaša koje trenira, a pohvaljena je i organizacija nedavnog spektakla u tuzlanskom Mejdanu ” Noć šampiona “.

io1

io3Čestitka i pohvale upućene su i direktoru Bosanskog kulturnog centra Tuzla mr. Semiru Fejziću. Naime, Fejzić osim što uspješno rukovodi ovom ustanovom, odnedavno nosi i titulu – ” Gradska ličnost godine”, koju je proglasio Radio Slobodna Evropa. Izbor su napravili anketirani građani Tuzle, a kao protukandidate Fejzić je imao načelnika Općine Tuzla Jasmina Imamovića i akademika Envera Mandžića. Po mišljenju građana, Semir Fejzić je ostavio najpozitivniji utisak u 2011. godini i dao je doprinos unapređenju BKC-a kao značajne kulturne institucije u društvu.

 

 

 

 

Predsjednik OO SDA Tuzla dr. Salko Bukvarević zaželio je svima u SDA Tuzla sretnu, hairli i berićetnu 2012. godinu uz napomenu da će Općinski odbor i dalje, kao do sada, podržavati uspjehe svojih članova.

io4

Služba za odnose s javnošću OO SDA Tuzla