Mjesna zajednica Mramor obilježila Dan Mjesne zajednice

mramor2012001

Mjesna zajednica Mramor obilježila Dan Mjesne zajednice

 

mramor2012003
Mjesna zajednica Mramor obilježila je Dan Mjesne zajednice, 21. juni. Kao i svake godine, delegacija Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Tuzla je uz članove porodica šehida i poginulih boraca iz Mramora, delegaciju boračkih organizacija općine Tuzla, predstavnike Savjeta Mjesne zajednice Mramor, predstavnike Općine Tuzla, delegacije drugih političkih partija i građane odala počast i položila cvijeće na spomen obilježju šehidima i poginulim borcima u odbrambeno oslobodilačkom ratu od 1992.-1995. godine.


Nakon polaganja cvijeća i odavanja počasti šehidima i poginulim borcima, u zgradi Mjesne zajednice je upriličeno druženje gostiju i domaćina.

mramor2012048
U Mramoru su nedavno završeni radovi na rekonstrukciji stepeništa do mjesne ambulante, što je od velikog značaja za mještane, pogotovo što isti put vodi i do spomen obilježja šehidima i poginulim borcima.

mramor2012009
Učešće u izvođenju radova su dali i članovi Mjesnog ogranka SDA Mramor kao i Asocijacije mladih SDA iz ove mjesne zajednice, dok je, između ostalih, projekat podržao Općinski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla na čelu sa predsjednikom Salkom Bukvarevićem.

Služba za odnose s javnošću OO SDA Tuzla