Kada smo jedinstveni, svi problemi su rješivi

konjic-400x225

Kada smo jedinstveni, svi problemi su rješivi


SDA je danas u Konjicu održala radno predavanje i edukaciju na temu Političko komuniciranje i politički marketing, savremeno komuniciranje s javnošću, liderstvo i imidž, pripreme za nastup u javnosti i jezik u političkim komuniciranjima.

Generalni sekretar SDA Amir Zukić u svom današnjem obraćanju se osvrnuo na aktuelnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini. Istakao je da je SDA od svog početka pa do danas okupljena oko jedne ideje, a to je jedistvena i multietnička Bosna i Hercegovina – jedinstvena i jaka SDA.

Učesnicima predavanja, Zukić je prenio pozdrave i želje za uspješnim radom predsjednika SDA Sulejmana Tihića. Mnogo možemo naučiti od predsjednika Tihića, njegova politička mudrost nas nadahnjuje i okuplja oko zajedničke ideje, što predstavlja snagu SDA.

Jedinstveni, sve probleme na koje nailazimo, lakše ćemo riješiti. Uvjeren sam da građani prepoznaju da sve što se pozitivno desilo u Bosni i Hercegovini, zaslužna je SDA, istakao je Zukić.

Ovo predavanje je jedno u nizu predavanja na ove i slične teme koje će se održavati širom Bosne i Hercegovine, a s ciljem upoznavanja učesnika sa karakteristikama i specifičnostima komuniciranja i političkog marketinga. Učesnici su članovi kantonalnih,regionalnih i općinskih SDA, načelnici općina, vijećnici….

Gosti predavači na ovim predavanjima učestvuju u kampanjama, te blisko surađuju sa AK Partijom u Turskoj.

sda.ba