Čista je laž da je Radončiću nuđen ulazak u vlast

s

Čista je laž da je Radončiću nuđen ulazak u vlast

 

RADONČIĆ POKAZAO KOLIKO BI I KAKO LAGAO AKO BI POSTAO DRŽAVNI MINISTAR SIGURNOSTI

SDA demantira izjavu Fahrudina Radončića objavljenu jučer u Večernjem listu da mu je navodno lider SDA nudio ulazak u vlast i preuzimanje pozicija SDP-a.

Stav SDA je jasan i nepromijenjen kada je riječ o Radončiću, a njegova izjava notorna je neistina. Podsjećanja radi, u Srebrenici je kategorično izjavio kako njegova stranka neće podržati budžet. To je ponovio nekoliko dana kasnije kada se Predstavnički dom državnoga parlamenta izjašnjavao o budžetu, da bi na kraju ipak slagao i podržao budžet. To, međutim, nije ništa novo kada je u pitanju vlasnik SBB-a koji uporno, istina sve nervoznije, poriče svoje veze sa organiziranim kriminalom, ali u to nikoga ne može uvjeriti. Građani Bosne i Hercegovine imali su konačno priliku vidjeti na djelu i čuti beskrupulozne neistine od osobe koja pretendira da bude državni ministar sigurnosti dajući im do znanja šta bi i kako radio ako bi došao na tu poziciju za koju je lično najviše zainteresiran.

Neobično je, međutim, da jedan ozbiljan i renomirani medij kakav je Večernji list objavi takvo što, a da ne dobije potvrdu od druge strane.

sda.ba