Generalni sekretar SDA Zukić: Aplikacija Stranke demokratske akcije među najpopularnijih 17 news aplikacija iz BiH na Google Play Storeu

zukic-tihic-should-leave-hospital-soon

Generalni sekretar SDA Zukić: Aplikacija Stranke demokratske akcije među najpopularnijih 17 news aplikacija iz BiH na Google Play Storeu

Dijeljenje


U skladu sa modernim tehnologijama Stranka demokratske akcije napravila je mobilnu aplikaciju. Iz mora aplikacija Android je izabrao najbolje i najpopularnije u BiH, tako da je aplikacija Stranke demokratske akcije među najpopuranijih 17 news aplikacija iz BiH na Google Play Storeu.

“Aplikacija vam omogućava da budete informisani bilo gdje i u bilo kojem trenutku. Na našoj aplikaciji možete čitati najnovije aktivnosti predstavika SDA u vlasti, aktivnosti Asocijacija Stranke, pregledavati galerije, listati vijesti samo iz određene kategorije, te ćete ubrzo moći i primati push notifikacije sa udarnim vijestima”, rekao je generalni sekretar Stranke Amir Zukić, te dodao da je sretan što će članovima i simpatizerima Stranke biti dostupne informacije na mobilnoj aplikaciji.

Budite uvijek u toku sa novostima i dešavanjima, saznajte sve o aktivnostima i radu, kao i organizaciji i strukturi Stranke demokratske akcije.

Preuzmite besplatno najnoviju verziju aplikacije iz kategorije Vijesti i časopisi putem dva sljedeća linka u zavisnosti od platforme koju koristite:

Aplikacija za Andorid:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.segvic.sda

Aplikacija za Iphone:

https://itunes.apple.com/hr/app/sda-stranka-demokratske-akcije/id1059732711?mt=8