AM SDA TK : „SDA ostaje pobjednička stranka u TK“

druzenje5

AM SDA TK : „SDA ostaje pobjednička stranka u TK“

U Kristalnoj dvorani hotela Tuzla organizovano je druženje na kojem su predstavljeni svi  kandidati iz reda mladih i žena KO SDA TK.

Predstavljanjem obrazovanih, čestitih poštenih perspektivnih kandidata, SDA je još jednom pokazala da ima najjaču listu i najbolje kadrove na Tuzlanskom kantonu.

„Naši kandidati su ljudi sa kontinuitetom, odani ideji jedinstvene Bosne i Hercegovine. Uz iskrenu ljubav prema domovini i veliki intelektualni potencijal, vođeni idejom SDA oni su najbolji izbor 7.oktobra.“ – kazao je predsjednik Kantonalnog izbornog štaba Bego Gutić.   

U ime organizatora prisutnima su se još obratili, predsjednica Asocijacije Fatma Alma Hajdarević, predsjednik Asocijacije mladih Midhat Čaušević, predsjednica Asocijacije žena SDA TK Advija Čaušević.

Veličanstvenom druženju u Kristalnoj dvorani hotela Tuzla prisustvovali su i potpredsjednik SDA Safet Softić, federalni ministar za pitanja boraca i invalida narodno-odbrambenog rata Salko Bukvarević i ostali mnogobrojni stranački zvaničnici, navodi se u saopćenju KO SDA TK.


druzenje4