Asocijacija mladih GO SDA Tuzla

Podrška učesnicima Marša mira

download2Na poziv Mjesnog odbora SDA Simin Han i Asocijacije mladih SDA Simin Han, članovi Povjereništva AM SDA Tuzla su posjetili ovu mjesnu zajednicu kako bi dali podršku učesnicima Marša mira, kojeg predvodi Hasan Hasanović.

Više...

Banja Luka: Mladi iz SDA dostavili Dodiku Gramatiku bosanskog jezika

0307 ambihČlanovi Predsjedništva Asocijacije mladih Stranke demokratske akcije (SDA) danas su na protokol Palate Republike Srpske u Banjoj Luci za entitetskog predsjednika Milorada Dodika predali protestno pismo zbog nepoštivanja ustavnih odredbi države BiH o tri ravnopravna jezika te Gramatiku bosanskog jezika - piše Faktor.ba.

Više...

XVII BAJRAMSKI MALONOGOMETNI TURNIR

download

Više...

Započele pripreme 17. Bajramskog turnira u organizaciji AM OO SDA Tuzla

15turnir011Drugog i trećeg dana Ramazanskog bajrama, 18. i 19. jula ove godine, u organizaciji Povjereništva Asocijacije mladih OO SDA Tuzla i uz podršku Općinskog odbora SDA Tuzla, na terenu Sportskog kluba „ Bambi" u Slavinovićima održat će se tradicionalni Bajramski turnir u malom nogometu, 17. po redu.

Više...

Instruktivna nastava za buduće studente

nastava1U sklopu svog programa aktivnosti Povjereništvo Asocijacije mladih OO SDA Tuzla je 27. juna ove godine organizovalo instruktivnu nastavu iz predmeta Hemija i Biologija za buduće studente Univerziteta u Tuzli.

Više...

Iftar Asocijacije mladih OO SDA Tuzla

iftaram2015012Povjereništvo Asocijacije mladih OO SDA Tuzla je u subotu 27. juna ove godine organizovalo iftar za članove AM OO SDA Tuzla iz svih mjesnih ogranaka kao i za simpatizere Stranke.

Više...

Tuzla: Građani potpisuju peticiju podrške Naseru Oriću

4Građani Tuzle su u nedjelju 21. juna i ponedjeljak 22. juna potpisivali peticiju u znak moralne podrške Naseru Oriću, ratnom komandantu Srebrenice, koji se nalazi u ekstradicijskom pritvoru u Švicarskoj, a čije je izručenje Srbija zatražila.

Više...

24. godišnjica Asocijacije mladih OO SDA Tuzla

23amtz2U povodu obilježavanja 24. godine djelovanja Asocijacije mladih Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Tuzla, želimo da se zahvalimo na podršci i saradnji svim mladim ljudima, članovima i rukovodstvu Stranke demokratske akcije kao i prijateljima SDA.

Više...

Bajramska čestitka

bajramska cestitka am

KO AM SDA TK : U jedinstvu je snaga

eds4Kantonalni odbor Asocijacije mladih SDA TK održao je radni sastanak sa predstavnicima mladih iz OO sa područja TK u cilju pripreme aktivnosti za opće izbore 2014. godine.

Više...

Prijem u OO SDA Tuzla za Asocijaciju mladih SDA Goražde : Samo kroz politiku mladi ljudi mogu ostvariti svoje ideale

gorazde002Predstavnici Općinskog odbora SDA Tuzla su u nedjelju 07. septembra 2014. godine upriličili prijem za Asocijaciju mladih SDA Goražde, u organizaciji Asocijacije mladih OO SDA Tuzla. Prijemu su prisustvovali i kandidati iz reda Asocijacije mladih SDA Goražde kao i kandidati Općinskog odbora SDA Tuzla za predstojeće izbore. Razgovarano je o političkim prilikama u kojima djeluje Stranka demokratske akcije kako u Tuzli, tako i u Goraždu.

Više...

Vi ste ovdje: Asocijacija mladih OO SDA Tuzla