Asocijacija mladih GO SDA Tuzla

Asocijacija mladih SDA Tuzla organizovala dvodnevni trening iz područja liderstva

1935660 717266261706212 327622363030088244 nTrening na temu "Liderstvo" realizovan je 18 i 19.12.2015. godine u Tuzli, na kome je učestvovalo 35 članova AM SDA Tuzla. Cilj treninga je bio da se pomogne učesnicima da otkriju svoje potencijale, da ih razviju, a onda ih udruže sa potencijalima drugih pojedinaca, ostvarujući tako više, zajedničke ciljeve i interese, na brži i efikasniji način, a za dobrobit svih.

Više...

Čestitka u povodu 3. decembra „Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom uz poruku „Ništa o Vama bez Vas“, dr.sc. Senad Mehmedinović, predsjednik AM SDA Tuzla

senoAsocijacija mladih, kao sastavni dio Stranke demokratske akcije Tuzla u potpunosti se zalaže i podržava zalaganja osoba sa invaliditetom u poštivanju njihovih prava, koja su u skladu sa Konvencijom o pravima osoba sa invaliditetom.

Više...

Akcija Asocijacije mladih OO SDA Tuzla u povodu Dana državnosti BiH : 1000 zastavica BiH za 1000 građana Tuzle

zastavice010Asocijacija mladih Općinskog odbora SDA Tuzla uz podršku Općinskog odbora SDA Tuzla danas je u povodu 25. novembra Dana državnosti BiH u centru grada organizovala veliku uličnu akciju pod nazivom " 1000 zastavica BiH za 1000 građana Tuzle ".

Više...

AM SDA Tuzla: Radionica o prezentacijskim vještinama i javnom nastupu

fradionica004Asocijacija mladih Općinskog odbora SDA Tuzla organizirala je proteklog vikenda radionicu pod nazivom „Prezentacijske vještine i javni nastup".

Više...

Akcija Asocijacije mladih OO SDA Tuzla u povodu Dana državnosti BiH

zasAsocijacija mladih Općinskog odbora SDA Tuzla uz podršku Općinskog odbora SDA Tuzla u povodu 25. novembra Dana državnosti BiH organizuje veliku uličnu akciju pod nazivom " 1000 zastavica BiH za 1000 građana Tuzle ".

Više...

Asocijacija mladih OO SDA Tuzla organizuje radionicu o prezentacijskim vještinama

prezentacijs2Ako želite unaprijediti prezentacijske vještine, ovo je odlična prilika za Vas. Asocijacija mladih OO SDA Tuzla organizuje radionicu o prezentacijskim vještinama za sve zainteresovane članove i simpatizere stranke.

Više...

Bajramska čestitka

senad

 

 

 

 

 

Više...

Kriza znanja kao uzrok stagnacije BiH

116Graditi društvo koje se temelji na znanju, pored toga što mora biti imperativ pojedinca, još više mora biti i imperativ države u kojoj živimo

Autor: dr. sc. Senad Mehmedinović

Više...

Asocijacija mladih SDA na dostojanstven način obilježila devedeset godina od rođenja prvog predsjednika Alije Izetbegovića

sf-400x314Devedeset godina od rođenja prvog predsjednika Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine i vrhovnog komandanta Armije R BiH Alije Izetbegovića, obilježeno je posjetom šehidskom mezarju Kovači u Sarajevu, učenjem Fatihe i polaganjem cvijeća na mezar počasnog predsjednika Stranke demokratske akcije.

Više...

Predstavnici AM SDA Tuzla prisustvovali obilježavanju Dana šehida

glavni banja 7Predstavnici Povjereništva Asocijacije mladih SDA Tuzla prisustvovali su centralnoj manifestaciji u povodu Dana šehida koja je organizirana na mezarju Moluhe kod spomen obilježja šehidima drugoga dana Ramazanskoga bajrama.

Više...

Poziv na praćenje 17. tradicionalnog bajramskog turnira u malom nogometu

zlijebPozivamo vas na 17. tradicionalni bajramski turnir u malom nogometu, koji će se u organizaciji Povjereništva Asocijacije mladih OO SDA Tuzla, održati 18. i 19. jula 2015. godine (subota i nedjelja) na terenima Sportskog kluba " Bambi" u Slavinovićima.

Više...

Vi ste ovdje: Asocijacija mladih OO SDA Tuzla