Asocijacija mladih GO SDA Tuzla

Svečana akademija Asocijacije mladih SDA Tuzla

slicicaasocijaU povodu obilježavanja 21. godišnjice Asocijacije mladih SDA Tuzla, u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli će u ponedjeljak 20. februara sa početkom u 18h biti održana svečana akademija i promocija Političke akademije Stranke demokratske akcije.

Svečanosti će prisustvovati članovi Predsjedništva SDA BiH, predstavnici Asocijacije mladih SDA BiH kao i predstavnici Asocijacije mladih Kantonalnog odbora SDA TK.

Dobrodošli !

Najava javne tribine

pozivnica za najavu  dan drzavnosti41

Više...

Bajramska čestitka

bajramska cestitka am

Završen 13. bajramski malonogometni turnir

pressbajramskiturnir023Na terenu SK „ Bambi“ u Slavinovićima sinoć je završen tradicionalni 13. bajramski turnir u malom nogometu kojeg je organizovala Asocijacija mladih OO SDA Tuzla i uz podršku OO SDA Tuzla. Prvoplasirana ekipa i osvajač turnira je ekipa " Bambi ".

 

 

 

 

Više...

13. bajramski malonogometni turnir može da počne !

img_3497Drugog i trećeg dana ramazanskog Bajrama ove godine, 31. avgusta i 1. septembra,  u organizaciji Asocijacije mladih OO SDA Tuzla i uz podršku OO SDA Tuzla, na terenu SK „ Bambi“ u Slavinovićima održat će se tradicionalni bajramski turnir u malom nogometu, 13. po redu. Tim povodom, predstavnici AM OO SDA Tuzla su organizovali press konferenciju na kojoj su se novinarima obratili u ime organizatora Edis Bajić, predsjednik Asocijacije mladih OO SDA Tuzla te sudija turnira, Mirsad Gavranović.   

Pripreme za ovo takmičenje su uspješno okončane i izvršeno je žrijebanje ekipa. U dva dana trajanja turnira biti će odigrano preko šezdeset utakmica. Dvadeset ekipa je svrstano u četiri grupe. A grupa: YOUNG BOYS, ALKATRAZ, BAMBI, MUP TK, RVI 15. MAJ VETERANI. B grupa: MAKOM, PIVARA TUZLA, ZLATNI LJILJANI, SKI JET, SUDSKA POLICIJA. C grupa: LIMPIO, BH PLAY, BH SIGURNOST, TIM JASKO, RVI 15. MAJ JUNIORI. D grupa: TOM CAT, BELUGA S.HAN, PODRAVKA, MILADIJE, POŠTA.

Više...

Bajramska čestitka

bajramska cestitka am

Sve je spremno za 13. bajramski malonogometni turnir

bajramskiturnir002Drugog i trećeg dana ramazanskog Bajrama ove godine, u organizaciji Asocijacije mladih OO SDA Tuzla i uz podršku OO SDA Tuzla, na terenu SK „ Bambi“ u Slavinovićima održat će se tradicionalni bajramski turnir u malom nogometu, 13. po redu. Tim povodom, predstavnici AM OO SDA Tuzla su organizovali press konferenciju na kojoj su se novinarima obratili u ime organizatora Edis Bajić, predsjednik Asocijacije mladih OO SDA Tuzla te sudija turnira, Mirsad Gavranović.

 

Više...

Započele pripreme 13. tradicionalnog bajramskog turnira u malom nogometu – u toku prijava ekipa

img_3222Drugog i trećeg dana ramazanskog Bajrama ove godine, u organizaciji Asocijacije mladih OO SDA Tuzla i uz podršku OO SDA Tuzla, na sportskom terenu FK „Bambi“ u Tuzli održat će se 13. tradicionalni bajramski turnir u malom nogometu. Poziv za učešće na turniru je otvoren do 31. jula 2011. godine, a zainteresovane ekipe se mogu prijaviti na broj telefona Edisa Bajića 061/282-600.

 

 

Više...

Održan seminar AM OO SDA Tuzla „Perspektive omladinske politike„

 

seminaram1

Asocijacija mladih Općinskog odbora SDA Tuzla organizovala je danas u saradnji sa Političkom akademijom SDA BiH prvi u nizu seminara za članove Asocijacije pod nazivom „ Perspektive omladinske politike „ . Jedan od ciljeva seminara je da se mladi ljudi politički edukuju kako bi bili uspješniji u društveno-političkom životu. Predavači su bili predsjednik OO SDA Tuzla Salko Bukvarević, član Izvršnog odbora SDA Tuzla Semir Fejzić i Ruzmir Avdić, a seminar je održan u BKC-u Tuzla.

 

 


 

Više...

Asocijacija mladih SDA Gornja Tuzla obilježila 20. godišnjicu postojanja


amgt3

Asocijacija mladih SDA Gornja Tuzla danas je obilježila 20. godišnjicu postojanja. Tim povodom u Društvenom domu Gornja Tuzla je održana Svečana akademija na kojoj su se prisutnima obratili predsjednica AM SDA Gornja Tuzla Vesna Memišević, predsjednik Mjesnog ogranka SDA Gornja Tuzla Vahidin Fazlić, predsjednik Asocijacije mladih OO SDA Tuzla Edis Bajić i predsjednik OO SDA Tuzla Salko Bukvarević.

 

 

 


Više...

Svečanom akademijom u BKC-u TK obilježena 20. godišnjica AM OO SDA Tuzla

godisnjica1 Asocijacija mladih Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Tuzla je Svečanom akademijom u Bosanskom kulturnom centru TK u Tuzli obilježila 20. godišnjicu postojanja i rada. Članovi Asocijacije su se zajedno sa predsjednikom Edisom Bajićem svojski potrudili da sve funkcioniše i izgleda besprijekorno, od samog ulaza u BKC, hola gdje su dočekivani gosti pa sve do te velike sale u kojoj je cijeli enterijer bio u znaku dvadesetodišnjice AM OO SDA Tuzla.

Više...

Vi ste ovdje: Asocijacija mladih OO SDA Tuzla