Klub vijećnika SDA Tuzla

Inicijative i urgencije vijećnika SDA Tuzla na 26. redovnoj sjednici Gradskog vijeća

3101Vijećnici SDA su na 26. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Tuzla uputili nekoliko vijećničkih pitanja, inicijativa i urgencija.

Više...

Gradsko vijeće Tuzla: Usvojen prijedlog Kolegija Vijeća za određivanje budžetske stavke za plaćanje liječenja djece i ostalih građana koji se ne mogu liječiti u BiH

3001 vijeceGradsko vijeće Tuzla danas je usvojilo prijedlog Kolegija Vijeća za određivanje budžetske stavke za plaćanje liječenja djece i ostalih građana koji se ne mogu liječiti u BiH. Usvojena je i Informacija o problematici zdravstvene zaštite djece, analiza propisa iz oblasti zdravstvene zaštite i Inicijativa za donošenje Zakona o Fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje teških oboljenja od djece.

Više...

Gradsko vijeće Tuzla ponovo o aerozagađenju

3010 gv tuzlaVijećnici Gradskog vijeća Tuzla danas su razmatrali dopune Informacije o realizaciji zaključaka Gradskog vijeća Tuzla sa tematskog dijela 15. redovne sjednice od 23. januara ove godine, a koja se tiče problematike aerozagađenja na području Tuzle.

Više...

Gradsko vijeće Tuzla: Usvojen Nacrt Budžeta Grada Tuzle za 2019. godinu

20181030 132513Vijećnici Gradskog vijeća Tuzla su na današnjoj sjednici jednoglasno usvojili Nacrt Budžeta Grada Tuzle   za period od 1. januara do 31. decembra 2019. godine, u iznosu  nešto većem od  54 miliona KM.

Više...

Inicijative i urgencije vijećnika SDA Tuzla na 25. redovnoj sjednici Gradskog vijeća

20181024 110032Vijećnici SDA su na 25. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Tuzla uputili nekoliko vijećničkih pitanja, inicijativa i urgencija.

Više...

Vi ste ovdje: Naslovna