Klub vijećnika SDA Tuzla

Usvojen Nacrt Budžeta Grada Tuzla za 2017. godinu : SDA nije podržala Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o kreditnom zaduženju Grada Tuzla

IMG 8787"Klub vijećnika SDA je podržao ovakav Nacrt Budžeta i neka on ide u redovnu proceduru i javnu raspravu, a kada budemo u prilici, vjerovatno na januarskoj sjednici, na tekst prijedloga Budžeta ćemo intervenisati u formi amandmana jer često se tekst Nacrta Budžeta i prijedloga Budžeta značajno razlikuju. Da li ćemo tada u konačnici podržati Budžet zavisi od toga da li će predlagač prihvatiti neke od naših amandmana" - kazao je predsjednik Kluba Sabahudin Imamović.

Više...

MO SDA Mramor svečano obilježio 25.novembar, Dan državnosti BiH

15207797 1472774719418867 1513005255 nMjesni odbor SDA Mramor, Asocijacija žena i Asocijacija mladih MO SDA Mramor organizovali su obilježavanje 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Više...

MZ Kula obilježila Dan državnosti BiH i Dan Mjesne zajednice

image 1U povodu 25. novembra, Dana državnosti BiH, i ujedno Dana MZ Kula, u ovoj mjesoj zajednici je upriličena svečanost.

Više...

Obilježen 25. novembar, Dan državnosti BiH

20161124 111904U Tuzli je danas svečano obilježen 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Više...

Konstituisano Gradsko vijeće Tuzla

IMG 8536Na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Tuzla izabrano je rukovodstvo zakonodavne vlasti Grada Tuzla. Predsjedavajući Vijeća će u naredne četiri godine biti dr. Aleksandar Vujadinović (SDP), a dopredsjedavajući je Mirel Mišković (TA).

Više...

Izabrano rukovodstvo Kluba vijećnika SDA Tuzla i utvrđene smjernice za daljnji rad

novivijecniciKlub vijećnika SDA u Gradskom vijeću Grada Tuzle u naredne četiri godine će predvoditi novi/stari predsjednik Sabahudin Imamović, a za njegovog zamjenika je izabran Miralem Softić.

Više...

Konstituirajuća sjednica GV Tuzla 22. novembra

grad-tuzla-titulaPrva konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Tuzla, u novom četverogodišnjem mandatu, nakon održanih Lokalnih izbora u BIH, bit će održana u utorak 22. novembra, saopćeno je iz Gradske Uprave.

Više...

Vi ste ovdje: Klub vijećnika