Klub vijećnika SDA Tuzla

Mirza Tupajić

mirza tupajicPredsjednik Kluba vijećnika SDA u Gradskom vijeću Tuzla Mirza Tupajić, magistar prirodnih nauka iz oblasti hemije. Rođen je 1980. godine u Tuzli. Sin poginulog borca/šehida. Bio je predsjednik Mjesnog ogranka SDA Batva. Zaposlen je na Univerzitetu u Tuzli. Dobitnik plakete Saveza RVI TK za doprinos u pružanju pomoći djeci iz boračke populacije za upis na fakultet.

Nevres Hurić

nevres huricNevres Hurić, magistar tehničkih nauka iz područja ekološko inženjerstvo i zaštita životne okoline. Rođen je 1974. godine u Tuzli. Zaposlen je na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, na Klinici za radiologiju i nuklearnu medicinu. Radi i kao asistent na Medicinskom fakultetu Tuzla, na predmetu Klinička biohemija. Saradnik je Međunarodne Agencije za atomsku energiju. Odlukom Povjereništva GO SDA Tuzla od 08.07.2018. godine, imenovan je na mjesto zamjenika predsjednika Kluba vijećnika SDA u Gradskom vijeću Tuzla.

Kenan Osmančević

kenan osmancevicKenan Osmančević, magistar farmacije. Rođen je 1989. godine u Tuzli. Zaposlen je u privatnoj zdravstvenoj ustanovi.

Klub vijećnika SDA Tuzla: Uvođenje komunalne naknade nije nužnost nametnuta Zakonom

 

vijecnici sda tuzlaOvu odluku izglasanu na posljednjoj sjednici GV Tuzla nije podržao Klub SDA.

Više...

Pitanja i inicijative vijećnika SDA na 37. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Tuzla

novo vijeceVijećnici Stranke demokratske akcije su na 37. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Tuzla uputili nekoliko viječnićkih pitanja i inicijativa.

Više...

Odgovori gradskih službi na pitanja, inicijative i urgencije Kluba vijećnika SDA u GV Tuzla

20180716 140003Klub vijećnika SDA u Gradskom vijeću Tuzla dobio je od nadležnih gradskih službi odgovor i izjašnjenja na dio pitanja i inicijativa koja su postavljena na nekoliko sjednica Gradskog vijeća Tuzla, od januara 2019. godine.

Više...

Vijećnička pitanja i inicijative na 34. redovnoj sjednici GV Tuzla

20190627 120206Vijećnici SDA u na 34. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Tuzla uputili nekoliko vijećničkih pitanja.

Više...

GV Tuzla predložilo osnivanje javnog preduzeća za upravljanje zgradama

received 356669918332714Gradsko vijeće Tuzla je na 35. redovnoj sjednici razmatralo Informaciju o upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja u zgradama, sa prijedlogom mjera.

Više...

Inicijative i pitanja vijećnika SDA Tuzla na sjednici Gradskog vijeća

1558818869050Vijećnici SDA su na sjednici Gradskog vijeća Tuzla uputili nekoliko vijećničkih pitanja, inicijativa i urgencija.

Više...

Vi ste ovdje: Klub vijećnika