Klub vijećnika SDA Tuzla

Podnesene tri inicijative: "Cvijet Srebrenice" može u St. Louisu, a ne može u Tuzli

1111 cvijet srebreniceCvijet Srebrenice imamo u centru Sarajeva, slična obilježja postavljena su u Ilijašu, Sanskom Mostu, Kaknju, Zenici, veliki "Cvijet Srebrenice" nalazi se i u Bursi, jednom od najvećih turskih gradova, međutim, ne i u Tuzli, koja je tokom agresije na našu zemlju prihvatila najviše Srebreničana i Podrinjaca.

Više...

Klub vijećnika SDA u GV Tuzla: Izričito smo protiv Odluke o uvođenju komunalnih naknada

0211 gradsko vijeceVećina u Gradskom vijeću Tuzla na čelu sa SDP BiH je na 38. redovnoj sjednici donijela Odluku o uvođenju komunalnih naknada za građane i privrednike. Navedenim postupkom izignorisali su protivljenje velikog broja građana ovoj Odluci – ističe se u saopštenju Kluba vijećnika SDA u Gradskom vijeću Tuzla.

Više...

Pitanja i inicijative vijećnika SDA na 38. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Tuzla

novo vijeceVijećnici Stranke demokratske akcije su na 38. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Tuzla uputili nekoliko viječnićkih pitanja urgencija.

Više...

Klub vijećnika SDA Tuzla: Pozivamo gradonačelnika da kao predlagač suspendira Odluku o komunalnim djelatnostima

2910 klub sdaKlub vijećnika SDA kao konstruktivna opozicija poziva vladajuću većinu i gradonačelnika gosp. Jasmina Imamovića, koji je predlagač odluke o komunalnim naknadama, da istu na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća Tuzla ponište.

Više...

Klub vijećnika SDA Tuzla: Uvođenje komunalne naknade nije nužnost nametnuta Zakonom

 

vijecnici sda tuzlaOvu odluku izglasanu na posljednjoj sjednici GV Tuzla nije podržao Klub SDA.

Više...

Vi ste ovdje: Naslovna