Vijećnik SDA Kenan Osmančević dodijelio tri stipendije

U Gradskom odboru SDA Tuzla danas je upriličen prijem za troje studenata kojima će u narednih godinu dana vijećnik SDA Kenan Osmančević davati stipedije u iznosu od po 100 KM mjesečno. Prijemu su prisustvovali Senad Mehmedinović, predsjednik Asocijacije mladih GO SDA Tuzla i Sabahudin Imamović, predsjednik Gradskog odbora SDA Tuzla.


Studenti su potpisali ugovore o stipendiranju sa Asocijacijom mladih GO SDA Tuzla iz čijih redova dolazi Osmančević koji je i najmlađi vijećnik u Gradskom vijeću.


„ Moj izbor u Gradsko vijeće Grada Tuzle predstavlja veliku odgovornost i obavezu prema građanima Tuzle, naročito prema mladima koji su mi pružili najveću podršku. Kao jedan od načina da se zahvalim na ukazanom povjerenju, odlučio sam stipendirati 3 studenta, u iznosu od 100 KM mjesečno. Smatram da ulaganje u mlade ljude i njihovo obrazovanje predstavlja jedan vid društvene odgovornosti i da je to najbolja investicija za njihovu budućnost i budućnost naše države. U narednom periodu podržat ću više ovakvih projekata, naročito kada su u pitanju mladi ljudi „ – kazao je vijećnik SDA Kenan Osmančević.


Predsjednik Imamović poručio je stipendistima da se od njih očekuje da uče i da svojim rezultatima opravdaju ovo povjerenje.

 

Press služba GO SDA Tuzla

IMG 9804

IMG 9822

IMG 9828

IMG 9831

 

Vi ste ovdje: Asocijacija mladih OO SDA Tuzla / Vijećnik SDA Kenan Osmančević dodijelio tri stipendije