Započele pripreme 17. Bajramskog turnira u organizaciji AM OO SDA Tuzla

Drugog i trećeg dana Ramazanskog bajrama, 18. i 19. jula ove godine, u organizaciji Povjereništva Asocijacije mladih OO SDA Tuzla i uz podršku Općinskog odbora SDA Tuzla, na terenu Sportskog kluba „ Bambi" u Slavinovićima održat će se tradicionalni Bajramski turnir u malom nogometu, 17. po redu.

15turnir011
Kako ističe predsjednik Povjereništva Asocijacije mladih SDA Tuzla, dr.sc. Senad Mehmedinović, pripreme za ovo takmičenje su u toku.

" Pozivamo ekipe da se prijavljuju za učešće na 17. Bajramskom turniru. Kotizacija po ekipi je 100 konvertibilnih maraka. Imamo veoma bogat nagradni fond za prvo, drugo, treće i četvrto mjesto koje osvoji ekipa seniora. Osigurane su medalje i pehari za prvo, drugo i treće mjesto među ekipama najmlađih i zahvalnice za učešće, a biće nagrađeni i najbolji strijelac, igrač i golman turnira " - ističe Mehmedinović.

Turnir je podijeljen u tri kategorije: seniori, djeca 2006. i 2007. godište.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Općinski odbor SDA Tuzla.

Prijave za učešće se podnose u prostorijama Općinskog odbora SDA Tuzla (ulica Patriotske lige broj 18) svakim radnim danom od 11h do 15h do 10. jula ove godine, zatim na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na broj telefona 062 901 229. Broj ekipa je ograničen.

Služba za odnose s javnošću OO SDA Tuzla

 

Vi ste ovdje: Asocijacija mladih OO SDA Tuzla / Započele pripreme 17. Bajramskog turnira u organizaciji AM OO SDA Tuzla