Završne poruke građanima Tuzle: Predsjednik KO SDA TK, predsjednik GO SDA, nosilac liste za GV Tuzla

13/11/2020
FAHRUDIN SKOPLJAK, PREDSJEDNIK KO SDA TK Poštovane građanke i poštovani građani Tuzlanskog kantona Petnaestog novembra izlazimo na izbore da odlučimo o našim predstavnicima u opštinskim…

Opširnije


Završni skup GO SDA Tuzla: Glas za kandidate sa liste SDA je glas za bolju Tuzlu

12/11/2020
Gradski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla putem facebook live streama iz velike sale Bosanskog kulturnog centra TK večeras je održao završni skup. Nakon intoniranja himne…

Opširnije

SNAŽNA SDA, SIGURNA BiH

Jaka SDA je
Jaka BIH!

Jačanje države Bosne i Hercegovine naš je primarni i trajni cilj, a izgradnja funkcionalnije i jednostavnije državne organizacije predstavlja put do njegovog ostvarenja.

Stranka Demokratske Akcije

Stranka Demokratske Akcije ima sposobnost vođe!

Od svoga postanka do danas SDA kontinuirano dokazuje svoju sposobnost za vođenje pozitivnih procesa koji doprinose stabilnosti i razvoju cijele Bosne i Hercegovine, kao i spremnost da nudi najbolje i najzrelije odgovore na najteža pitanja te donosi rješenja prihvatljiva za sve narode i građane naše zemlje.

Država i dignitet su nam na prvom mjestu!

Braniti interese i dignitet države i nacije, suprotstavljati se pokušajima neprincipijelne paternalizacije koja je dolazila iz susjednih zemalja, a u isto vrijeme sarađivati s njima i postizati rezultate – sve to zaista nije bilo lahko, ali je za nas, očigledno, i to bilo moguće.

0
Godina sa Vama
0
Mjesnih odbora
0
Članova
0
Glasova

MULTIMEDIA

Video & audio spotovi SDA BiH

Himna BiH

Himna SDA

SDA Radio spot